Novice

Marijanska Vincencijanska Mladina

Bogu hvala! Dva duhovno počitniška tedna v Izoli. V trenutkih, ki smo jih preživeli skupaj, pa naj je bilo to pri jutranji molitvi hvalnic, zbujanju, telovadbi, obrokih, pomivanju posode in čiščenju zelenjave, v vodi, na plaži, pri igri, počitku, molitvi rožnega venca, pogovorih, petju, gledanju risanke, katehezah, sveti maši, ob večerih … smo čutili Njegovo navzočnost in varstvo.

 

Nekaj otrok in animatorjev je z nami delilo svoje vtise:

 

Na letošnjem letovanju je bila zelo prijazna družba, veliko nasmejanih otrok, seveda pa ni manjkalo glasbe, molitev in prepevanja Bogu. Otroci so v vodi zelo uživali, sploh pa takrat, ko so smeli tunkati prijatelje in animatorje. Čez teden smo imeli zelo lepo vreme, navdušeni smo bili nad čarovnikom, ki se nam je pridružil sredo zvečer in nam pokazal kar nekaj zanimivih trikov. Dobili smo veliko novih prijateljev. Z otroki sem se zelo dobro razumela. Z njimi se je bilo lepo igrati in se hecati. (animatorka Katarina D)

 

Na letovanju MVM v Izoli smo z otroki skozi risanko spoznavali Marcelina in se od njega naučili tudi poslušnosti in potrpežljivosti. Teden je bil poln zabave in smeha. Uživali smo v vodi. Ob večerih smo se nasmejali čarodeju, se sprehajali po Izoli in se igrali. Tudi ko nas je en dan presenetil dež, smo se uprli ter na dežju igrali nogomet in plesali. (animatorka Neža)

 

Zanimivo! Zabavno! Veliko novih prijateljev! Veliko petja! Veliko smeha! (Evita, 14 let)

 

Bilo je zelo lepo. Spoznala sem veliko novih prijateljic. Najbolj pa mi je bilo všeč, ko smo bili v vodi. (Neža, 12 let)

 

Ta teden je bil super, ker sem spoznala nove prijatelje in animatorje. Najbolj sem uživala, ko je bil zabavni večer. (Brina, 11 let)

 

Na morju sem se imel lepo. Všeč mi je bila risanka. Najboljše je bilo, ker smo se vsak dan kopali in igrali na dvorišču. Cel teden je bil čudovit in sem zelo užival v družbi animatorjev in ostalih otrok. (David, 9 let)

 

Letos sem se prvič udeležila MVM letovanja v Izoli skupaj z mlajšima bratom in sestro. Veliko sem se naučila pri katehezah, npr. zakaj moramo biti radovedni. Bila mi je všeč risanka Marcelino kruh in vino. Zabavno se je bilo igrati v vodi in na plaži. Animatorji so se ves čas trudili in tudi večere popestrili z veselimi dogodki. Bilo mi je zelo fajn in sem se zabavala. (Amadeja, 11 let)