Novice

Nov Vincencijev koledar

Tudi letošnjo jesen poteka dobrodelna akcija Vincencijev koledar. V naslednjih tednih boste koledar lahko prevzeli na župnijah, ki sodelujejo v akciji Društva prostovoljcev Vincencijeve zveze dobrote. Naročite ga lahko tudi po elektronski pošti (info@drustvo-vzd.si) ali po telefonu (041 286 454 – Barbara). Priporočen prispevek znaša 10 evrov, svoj dar pa lahko nakažete preko priloženih položnic.

 

Zbrana sredstva bodo namenjena opremljanju hiše za prostovoljce, ki smo jo zgradili s sredstvi zbranimi v preteklih akcijah. Hiša je pokrita s streho in ima vgrajena okna ter vrata. V letu, ki je pred nami, jo bomo dogradili in opremili. Hiša bo postala dom za prostovoljce, ki stopajo na pot samostojnosti in želijo življenje postaviti na trden temelj pristnih odnosov in zavzetosti za druge.

 

Letošnji koledar ima naslov Odpri srce za neskončnost. V objektiv smo želeli ujeti drobne stvari, ki smo jih postavili v ospredje, pogled pa smo odpirali v neskončnost. Naj fotografije nagovarjajo in spominjajo, da je vse drobno in na videz nepomembno veliko zaradi neskončne božje veličine.

 

Več o namenu akcije si lahko preberete na spletni strani www.drustvo-vzd.si in na zadnji strani koledarja.

 

Vabljeni, da nas podprete pri našem delu.

 

Iskrena hvala za vsak vaš dar!

 

Društvo prostovoljcev VZD